Política 03/04/2019

El PP balear demana el vot de tota la dreta i es presenta com "l'única alternativa real"

El comitè executiu autonòmic dels populars veta l'acumulació de càrrecs i només permetrà als candidats formar part d'una llista

Maria Llull
1 min
El secretari general del PP, Toni Fuster.

PalmaEl secretari general del PP, Toni Fuster, ha demanat aquest dimecres el vot unificat de la dreta per al seu partit, al qual s'ha referit com a "única alternativa real per posar fi al pacte d'esquerres". "Demanam el vot unificat entorn del PP", ha dit després de la reunió del comitè executiu autonòmic dels populars.

Fuster no ha volgut valorar la presència de José Ramón Bauzá com a número 5 de la llista de Ciutadans per a les eleccions europees del pròxim 26 de maig i s'ha limitat a assenyalar que "el PP està orgullós de la seva candidata, no com altres formacions".

El comitè executiu autonòmic del PP ha aprovat la iniciativa '1 persona, 1 càrrec', que veta que hi hagi candidats a més d'una llista electoral. "El més sensat és que les persones elegides es dediquin al 100% al seu càrrec", ha dit Fuster.

Sobre el número 2 de la llista del PP al Parlament, que es presentarà la setmana que ve, el secretari general s'ha limitat a indicar que "serà una persona preparada i que s'hi deixarà la pell".

stats