Política 16/12/2019

El PP balear anuncia una convenció "per rearmar el partit" amb vista al 2023

El secretari general de la formació assegura que no discuteixen el lideratge de Company tot i que escoltaran les bases

Ara Balears
2 min
Company i Fuster durant la reunió d'aquest dilluns.

PalmaEl secretari general del PP de les Illes Balears, Antoni Fuster, ha anunciat aquest dilluns horabaixa, després del Comitè Executiu Regional i la Junta Directiva, que el mes de febrer es farà una convenció regional per “rearmar, impulsar i amplificar el projecte polític del Partit Popular a les Illes Balears” amb vista al 2023.

Segons Fuster, tot i que el partit ha registrat una evolució positiva els darrers mesos "és cert que no estam on volem estar perquè el PP és un partit de govern i quan no tenim aquest resultat no podem estar contents". Tot i això, ha explicat que el lideratge del president Biel Company no s'ha discutit en cap moment.

El secretari general ha afegit que la convenció serà una trobada de caràcter regional que servirà per tenir contacte directe amb les bases, escoltar els seus suggeriments i inquietuds i explicar de primera mà les línies principals i els valors fonamentals del projecte del PP per a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Sobre la situació del partit a Calvià, ha indicat que no considera que es tracti d'una crisi, "el que passa és que quan no es governa després d'unes eleccions els mitjans posen més la lupa sobre un partit com el PP". Fuster ha assegurat que a la formació sempre "hi ha gent que entra i gent que surt, dins una normalitat. El nostre és un partit molt fort amb molts de relleus".

A més, el Comitè Executiu Regional i la Junta Directiva han aprovat els nomenaments de Joan Rotger com a president del comitè de drets i garanties i de José Luís Benejam com a president del comitè de batles i números u del partit a Balears. Tots dos nomenaments han estat aprovats per unanimitat.

Així mateix, Fuster ha explicat que el president Company ha fet un balanç de l'any 2019 i dels tres processos electorals que s'han produït, en els quals el Partit Popular “ha tingut una evolució de menys a més des de les eleccions del 28 d'abril a les del 10 de novembre, en les quals s'ha produït un empat tècnic amb el PSIB”. A més, el secretari general ha assenyalat que el president del PP ha aprofitat per “agrair el treball i l'esforç que han fet els afiliats en un any especialment intens”.

Finalment, Fuster ha destacat que el president ha animat els presents a “continuar treballant i a començar el 2020 amb la força i la il·lusió necessàries per continuar duent el projecte del Partit popular per tots els racons de les Illes Balears, i fer possible així que el 2023 es recuperi el govern de les principals institucions”.

stats