Política 12/02/2019

El PP elegeix Toni Fuster per substituir Bauzá al Senat

Els populars proposaran el nomenament del seu secretari general en el proper ple del Parlament

Maria Llull
1 min
El secretari general del PP, Toni Fuster, serà proposat pel seu partit com a nou senador autonòmic.

PalmaEl PP balear ha elegit el seu secretari general, Toni Fuster, com a substitut de José Ramón Bauzá al Senat. Fuster serà proposat en el ple del Parlament del proper dimarts per ocupar l'escó de senador autonòmic que quedà vacant després que Bauzà renunciàs a la seva acta i abandonàs el partit per discrepàncies ideològiques.

Fuster ha manifestat que és "un honor" i "una responsabilitat" que l'omple d'orgull defensar les Balears al Senat". El nou senador continuarà treballant com a secretari general. "És un moment molt important i es necessita un partit de centredreta fort i unit, que lideri el canvi", ha dit.

El president del PP, Biel Company, ha explicat que la proposta de Fuster ha estat aprovada "per aclamació i unanimitat" tant pel comitè de direcció com pel comitè executiu del partit. Company s'ha mostrat partidari de "carregar la responsabilitat sobre la generació més jove" i ha recordat que Fuster va ser president de les Noves Generacions. "Ha fet molta feina a escala interna i representarà molt bé la ciutadania de les Illes Balears".

Company ha destacat que Fuster és "una persona molt compromesa amb el PP i la societat", i ha assenyalat que es tracta d'un polític "centrat, moderat i que defensa els seus ideals sense insultar ningú".

stats