Política 25/04/2018

El PP de Sant Lluís descarta presentar una moció de censura de moment

Els conservadors esperaran la decisió final de Volem Sant Lluís però reconeixen que la proximitat de les eleccions municipals condiciona l'acció política per tombar Montse Morlà

Ara Balears
2 min
Cristòbal Coll i el Partit Popular de Sant Lluís podrien tornar a governar l'Ajuntament si presentessin una moció de censura.

Sant LluísEl Partit Popular de Sant Lluís lamenta la situació d'inestabilitat que s'està vivint a l'Ajuntament, especialment després de l'últim episodi en què la batlessa del municipi, Montse Morlà, ha valorat retirar les àrees de gestió als seus socis de govern, el PSOE i El Pi. El portaveu dels conservadors a Sant Lluís, Cristóbal Coll, diu que "les diferències a l'equip de govern eren insalvables des de feia molt de temps i havíem arribat a un punt de no retorn. Hem perdut tres anys i això és la demostració que no hi ha projecte polític".

Malgrat que demana un temps prudencial per decidir si presenten una moció de censura, Cristóbal Coll ha reconegut que "ara no és el millor moment per a la moció, ja que no tenim marge de maniobra per gestionar l'Ajuntament i executar determinats projectes". De tota manera, Coll té clar que "el PP va ser la força més votada i tenim la responsabilitat moral de garantir l'estabilitat, però no a qualsevol preu". A més, el portaveu dels populars emplaça el PSOE i El Pi a dir la seva: "Els partits que sortiran de l'equip de govern també s'han de posicionar i decidir quin futur volen per a Sant Lluís".

Cal recordar que Volem Sant Lluís, PSOE i El Pi governaven l'Ajuntament amb un total de sis regidors, els mateixos que va aconseguir el Partit Popular a les últimes eleccions. La polèmica ha estat la nota predominant d'aquest pacte que ha viscut diferents moments tensos que podrien posar fi a la governabilitat a l'Ajuntament de Sant Lluís. S'estan duent a terme converses entre Volem i la cúpula del PSOE Menorca. Durant els pròxims dies, Montse Morlà hauria d'anunciar la revocació de les àrees de gestió als regidors socialistes i d'El Pi.

stats