Política 28/09/2018

El PP "preocupat" pel degoteig de dimissions al Museu de Mallorca i al Teatre Principal

La formació preguntarà al Consell sobre les renúncies que s'han produït aquesta setmana del director del museu i l'administradora del teatre

Ara Balears
1 min
El Museu de Mallorca.

PalmaEl PP al Consell de Mallorca ha mostrat la seva preocupació per les recents dimissions del director del Museu de Mallorca i l'administradora del Teatre Principal de Palma, Bartomeu Salvà i Consuelo Novo, ocorregudes aquesta mateixa setmana. La formació té previst preguntar al proper Ple ordinari pels motius de les dues renúncies que arriben als pocs mesos d'haver assumit el càrrec, en el cas de Salvà, i un any després d'haver accedit Novo al lloc de feina. Segons expliquen els populars,"després d'acomiadar el Pacte a la seva predecessora", Eva Martínez.

Sobre aquest darrer aspecte, des del PP consideren que l'"adéu" de Novo confirma la "política erràtica" del PSOE al capdavant del Principal i "demostra el fracàs" del procés de reorganització anunciat pel gerent del teatre, Carlos Forteza, l'any passat. Per tot això, preguntarà al titular de Cultura, Francesc Miralles, si no considera que el relleu precipitat en l'administració del teatre afecta l'estabilitat en la gestió i direcció del Principal.

Des del Teatre Principal asseguren que Nova ha renunciat perquè se'n va a una altra feina que li permet una millor conciliació laboral i que la plaça de cap d'administració està ocupada des d'aquest dilluns passat per la persona que va quedar en segon lloc del procés de selecció que es va convocar per aquest lloc de feina.

Més dimissions

D'altra banda, els populars també aprofitaran el proper Ple per preguntar a l'equip de govern per les raons adduïdes al departament insular de Medi Ambient per procedir aquests dies al cessament fulminant de l'economista Joan Dosaigües, que es trobava immers en el desenvolupament d'un projecte encomanat per l'equip de la consellera de Podem Sandra Espeja.

stats