Política 26/09/2019

El PP denuncia davant la Junta Electoral el llaç groc de MÉS al Parlament

Els populars han acusat el president de la Cambra, Vicenç Thomàs, de "deixadesa de funcions" per no haver atès les reclamacions per retirar-lo

Ara Balears
1 min
Imatge del llaç a les oficines parlamentàries de MÉS per Mallorca

PalmaEl PP ha denunciat davant la Junta Electoral Provincial el llaç groc que MÉS per Mallorca ha penjat a l'exterior de les seves dependències del Parlament perquè vulnera la neutralitat dels espais públics en període electoral i ha responsabilitzat de la seva permanència el president de la Cambra, Vicenç Thomàs.

El principal grup de l'oposició ha recordat mitjançant un comunicat que ha reclamat a la Mesa del Parlament que ordeni la retirada del símbol de l'independentisme català sense que el president Thomàs hagi pres cap mesura.

"L'article 50 de la Llei electoral fa referència al manteniment de la neutralitat dels espais públics en període electoral", ha recordat el PP. La formació ha recordat que aquest dimarts es varen convocar eleccions generals per al 10 de novembre.

El PP també ha fet menció de la resolució de la Junta Electoral en els comicis autonòmics de maig, quan obligà a retirar el llaç dels balcons dels despatxos parlamentaris de MÉS per Mallorca i MÉs per Menorca.

Els populars han acusat el president del Parlament de "deixadesa de funcions" i "connivència" per desatendre les reclamacions de retirada del llaç independentista.

stats