Política 19/02/2019

El PP acusa el Govern de pagar alts càrrecs que treballen pel PSIB

La portaveu adjunta del PP, Margalida Prohens, considera que es dediquen a fer tasques de precampanya electoral al servei del partit

Ara Balears
1 min
La portaveu del grup parlamentari popular, Marga prohens, i el president del partit, Biel Company

PalmaLa portaveu adjunta del PP, Margalida Prohens, ha acusat aquest dimarts durant la sessió parlamentària el Govern de malversar fons públics per pagar alts càrrecs que es dediquen a fer treballs de precampanya electoral al servei del PSIB, segons l'agència de notícies Efe.

Prohens ha fet referència, concretament, a les responsabilitats en la preparació de les eleccions per al PSIB de càrrecs de lliure designació del gabinet de la presidenta Francina Armengol i del director general de Comunicació, Álvaro Gil. A més, ha demanat si duen a terme una dedicació exclusiva i quant de temps dediquen a les seves tasques de partit.

La diputada popular considera que "totes les oficines de propaganda" d'Armengol no aconseguiran amagar la seva "mala gestió". També ha criticat que s'utilitzi el compte de Twitter del Govern per fer pronunciaments partidistes.

La consellera de Presidència, Pilar Costa, ha replicat contra Prohens afirmant que seria "estrany" que membres d'un govern d'esquerres "assessorin o participin en actes del PP". Costa ha criticat la "teatralitat" de la portaveu adjunta popular, i li ha recordat que la justícia va revertir l'increment del sou de l'anterior executiu a sis assessors del president José Ramón Bauzá.

La consellera ha carregat contra la situació en què es troben els tres darrers presidents del Govern del PP. "Un amb una pota a Vox (en referència a Bauzá), un altre a la presó (Jaume Matas) i el tercer s'ha fet 'indepe' (Cristòfol Soler)".

stats