Política 11/09/2018

El PP augura que Francina Armengol anunciarà el nou REB en una setmana

Tant el diputat popular Antoni Camps com la portaveu parlamentària Marga Prohens consideren que ho farà públic en el debat de política general

Efe / K. Oñate
1 min
Marga Prohens atén als mitjans de comunicació.

PalmaLa portaveu parlamentària del PP, Marga Prohens, s'ha mostrat segura que dimarts que ve, en el debat de política general, la presidenta del Govern, Francina Armengol, anunciarà un acord amb el govern central per portar al Congrés una nova Llei de Règim Especial de les Balears (REB).

"No té cap alternativa més davant una legislatura esgotada", ha declarat als passadissos del Parlament la portaveu popular, que ha assenyalat que el seu partit s'alegrarà i celebrarà l'acord, que confia que s'aprovi abans de final d'any perquè entri en vigor a l'inici de 2019. En aquesta línia, el diputat popular Antoni Camps també ha dit, durant una de les seves intervencions, que "esperem que la setmana que ve ho anunciï Armengol en el debat sobre política general de les Illes Balears".

Prohens, que ha sustentat la seva afirmació en "rumors" i "gestos", ha indicat que el PP encara no ha decidit si en el debat de la setmana que ve el portaveu del seu partit en serà el líder o bé ho serà Biel Company o ella mateixa.

D'altra banda, la diputada ha demanat a Armengol que manifesti la seva opinió sobre l'empresonament de dirigents independentistes catalans perquè se sàpiga si coincideix amb la seva vicepresidenta, Bel Busquets, que aquest dimarts ha lluït un llaç groc en el ple del Parlament.

stats