Política 16/01/2019

El PP demana la compareixença de la consellera de Sanitat pel caos al pàrquing de Son Espases

Prohens ha criticat la "improvisació" del Govern en una qüestió com "el bon funcionament de les ambulàncies"

Ara Balears
1 min
Els populars Marga Prohens i Miquel Tomàs a Son Espases.

PalmaEl grup parlamentari popular ha sol·licitat aquest dimecres la compareixença urgent de la consellera de Salut, Patricia Gómez, perquè expliqui el caos ocasionat a Son Espases després de l'entrada en vigor de la gratuïtat del pàrquing. Així ho ha anunciat la portaveu adjunta del Partit Popular, Marga Prohens, en una compareixença davant els mitjans al mateix hospital, al costat de Miquel Tomàs, president de la Comissió de Sanitat del PP balear.

Prohens ha criticat la "improvisació" del Govern en una qüestió tan delicada que "posa en perill la seguretat dels pacients i el bon funcionament de les ambulàncies", com ha denunciat la Junta de Personal de Son Espases. "Estam davant un Govern esgotat que necessita titulars a qualsevol preu i obre un pàrquing sense haver-ne acabat les obres", ha manifestat la vicepresidenta popular.

Segons Marga Prohens, el fet d'haver aixecat les barreres del pàrquing sense haver acabat les obres no és més que "una mesura electoralista i irresponsable que mostra la desesperació d'un Govern que sap que li queden 130 dies". També ha recordat que el Partit Popular va donar suport al Parlament per a la gratuïtat del pàrquing, "els usuaris no han de pagar, el Govern està en disposició de finançar-lo per mitjà dels impostos, però no d'aquesta manera improvisada".

Per finalitzar, Marga Prohens ha criticat el "fracàs" d'Armengol en la seva aposta pel transport públic, ja que fa un any el Govern d'esquerres va votar en contra de la proposta del PP perquè el metro arribàs fins a Son Espases i el que han fet és afegir 500 places al pàrquing per a cotxes.

stats