Política 16/12/2020

El PP exigeix al Consell de Mallorca que millori la carretera que va de ses Salines a la Colònia de Sant Jordi

Reclamen a la institució insular que executi el projecte per fer les obres

Ara Balears
1 min
El PP critica el Consell per no millorar la carretera que du a la Colònia de Sant Jordi.

PalmaEl portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, juntament amb el batle de ses Salines, Juan Rodríguez, han exigit aquest dimecres al Consell de Mallorca que executi el projecte de millora de la carretera que va del municipi a la Colònia de Sant Jordi.

Galmés ha assenyalat que "la millora de la carretera és tan urgent com necessària", mentre que el batle ha recalcat que aquesta via "és un punt negre de la xarxa viària de Mallorca" que s'ha d'eliminar "com més aviat millor". "Als saliners no se'ns pot tractar com a ciutadans de segona. Està en joc la nostra seguretat i la dels que ens visiten", ha dit Rodríguez.

El portaveu dels populars ha remarcat també que "és indignant" que la presidenta Cladera hagi rebutjat "la nostra esmena als pressupostos perquè aquesta carretera s'inclogui en la memòria i disposi de la partida d'inversió necessària".

En aquest sentit, Galmés ha assenyalat que el conseller en Carreteres del PP, Mauricio Rovira, ja va deixar el projecte a punt el 2015 i durant la passada legislatura el Pacte va anunciar que durien a terme la millora. "Més de cinc anys després tot continua igual. El Pacte ha de deixar-se d'anuncis buits de contingut i ha de passar de les paraules als fets", ha conclòs el portaveu popular.

stats