Política 23/11/2018

La junta insular del PP proclama Coia Sugrañes canditada al Consell de Menorca pel 2019

Els populars obren oficialment el procés per elegir els candidats a tots els ajuntaments, amb l'objectiu de recuperar la màxima institució insular

Ivan Martín
1 min
Els principals càrrecs públics de la formació conservadora van celebrar la Junta Insular en el municipi de Sugrañes, Alaior.

MaóLa junta insular del Partit Popular de Menorca aprovà anit, per unanimitat, el nomenament de la presidenta de la formació conservadora a l'illa, i també diputada autonòmica, Coia Sugrañes, com a candidata al Consell Insular de Menorca amb vista als pròxims comicis de maig. Amb aquesta designació, els populars obren oficialment el procés per elegir els candidats a tots els ajuntaments, amb l'objectiu de recuperar la màxima institució insular, a més d'aquells consistoris estratègics, com Maó i Ciutadella.

En la intervenció, Sugrañes va encoratjar els afiliats: "Vull ser la pròxima presidenta de tots els menorquins perquè crec en Menorca, l'estim, com també estim tots els seus ciutadans, i estic convençuda que tenim una illa plena d'oportunitats que no estam aprofitant, la qual cosa significa una mala herència per als nostres fills". Sugrañes assegurà que afronta la cursa electoral "motivada, orgullosa dels meus principis i no m'amag davant els problemes que sempre surten. Cal cercar solucions amb inventiva, ganes, confiança i esforç".

D'altra banda, el PP de Menorca també va configurar l'equip de campanya. La directora serà la portaveu dels populars al Consell, Salomé Cabrera; la coordinadora adjunta, la gerent María José Ramírez, i també destaquen entre l'organigrama electoral la presència d'Asunción Pons i Juan Manuel Lafuente. La primera assemblea local que decidirà el candidat a les pròximes municipals serà la de Maó, prevista per a l'1 de desembre, mentre que la de Ciutadella tindrà lloc el 14 de desembre. La darrera serà la d'Alaior, municipi on precisament Sugrañes exerceix de batlessa, on la decisió es deixarà fins al 6 de gener.

stats