Política 09/05/2018

PIME Menorca lamenta que comenci la temporada amb les obres de la carretera inacabades

La patronal socioeconòmica de l'illa acusa l'equip de govern del Consell Insular de manca de previsió i de no pensar en els interessos turístics de l'empresariat

Ara Balears
1 min
Cal recordar que algunes urbanitzacions de Menorca han patit aquest hivern importants desperfectes.

MaóIndignació a PIME Menorca per l'estat d'algunes urbanitzacions turístiques de Menorca en aquest inici de temporada quan la patronal de la petita i mitjana empresa ha comunicat l'inici de l'enquesta sobre les urbanitzacions. Es tracta d'un estudi que permet conèixer en detall les actuacions duites a terme per les administracions en els diferents termes municipals. L'enquesta és un clàssic a Menorca en aquestes dates, ja que es fa des de l'any 2001.

La secretària general de PIME Menorca, Maria Garcia, ha fet referència a les obres que es fan en algunes urbanitzacions. En aquest sentit, assegura que "no és sorprenent perquè cada any la situació és la mateixa". Un altre punt que preocupa la secretària general de la patronal són les millores a la carretera general perquè "arribam a una nova temporada turística amb l'obra sense finalitzar, i tenint en compte que parlam d'inversió pública hauria d'estar acabada. Creim que ha mancat previsió i és una llàstima". Garcia també recorda que "mentre a PIME fomentam que els empresaris facin inversions per millorar els establiments, els serveis i la qualitat, l'Administració no s'esforça per contribuir a la satisfacció del client".

En la 18a edició de l'enquesta s'analitzaran diversos paràmetres sobre 34 urbanitzacions de tota l'illa. És un document obert a tothom i ràpid d'omplir. També hi ha la possibilitat de fer arribar a PIME tot tipus de comentaris i fotografies. Una vegada finalitzi el període de recollida de dades, el dia 20 d'aquest mes, PIME elaborarà l'anàlisi habitual i la traslladarà a les administracions públiques.

stats