Política 31/10/2018

Aram Ortega assumeix el càrrec de conseller de Medi Ambient de Menorca

La presidenta del Consell aprofita la sessió plenària per fer una crida a la unitat després de l'apagada elèctrica que ha ocasionat que mitja illa perdés durant 58 hores el subministrament elèctric

Ivan Martín
1 min
L'equip de govern del Consell de Menorca torna a disposar de tots els efectius després de l'arribada d'Aram Ortega.

MaóAram Ortega és nou conseller insular de Menorca després d'oficialitzar-se avui el ple extraordinari de la institució en el qual s'ha escenificat el relleu. Cal dir que la sessió, que ha tingut lloc a la seu del Consell Insular, a Maó, s'havia de fer el passat dilluns, però l'apagada elèctrica va provocar la suspensió de l'acte. Ortega (Podem) ha assumit la Conselleria Insular de Medi Ambient i de la Reserva de la Biosfera. Substitueix Javier Ares, que renuncià al càrrec per motius personals.

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, ha obert el ple recordant els fets succeïts per l'apagada elèctrica de 58 hores, que ha paralitzat mitja illa. Mora ha assegurat que ja "hem passat la fase d'emergència i ara cal avaluar els danys, determinar les xifres econòmiques, donar una resposta a tots els afectats i continuar junts com a societat". A més, la presidenta de la màxima institució de l'illa ha destacat que, precisament, una de les àrees que assumirà el nou conseller de Podem és l'energia, "una qüestió vital amb vista al futur".

Ortega, que no ha realitzat cap declaració en la seva presa de possessió, va néixer el 9 de febrer del 1983 a Ciutadella i exercia com a professional de telecomunicacions. És la seva primera experiència en el món polític.

stats