Política 04/04/2018

Novetats en el Diumenge de l'Àngel

La festa participativa i familiar se celebra des de fa més de 40 anys

Maria Cifre
1 min
Novetats en el diumenge de l'àngel

PalmaEl tradicional Diumenge de l'Àngel es durà a terme el pròxims 7 i 8 d'abril amb un programa ple d'activitats per a tota la família, entre les quals hi ha novetats, com ara la recuperació dels premis Rosa Bueno, que es varen excloure del programa la legislatura passada.

Als premis s'hi han presentat 15 candidatures, segons que ha explicat el director general de Participació Ciutadana, Joaquín de María. Els guardons es lliuraran el dissabte 7 d'abril a les 18 h al pati del castell de Bellver. Una altra de les novetats és la representació mitjançant estàndards de les 39 associacions de veïns que "des de fa 40 anys participen en el Diumenge de l'Àngel", ha explicat el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Joan Forteza, qui, a més, ha afegit que hi haurà més novetats però que prefereix que siguin una "sorpresa".

Es preveu que al llarg de tot el cap de setmana hi participin entre 8.000 i 10.000 veïns de Palma, "que són els vertaders protagonistes d'aquesta festa tan familiar", ha anunciat Forteza.

Durant l'exposició del programa d'activitats també s'ha duit a terme la presentació de la imatge del cartell del Diumenge de l'Àngel 2018, creat per l'artista Toni Bibiloni. A la pintura, de fons groc, hi apareixen àngels que van amb bicicleta. Forteza ha agraït públicament la creació de la imatge a Bibiloni.

stats