Noguera dona llibertat als grups municipals per penjar llaços a les balconades de les seves dependències

En canvi, el batle defensa que la façana principal necessita "ordre" i reconeix que aquesta setmana ha fet retirar llaços grocs

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha explicat aquest dimecres que  dona  llibertat als grups polítics perquè puguin penjar a les balconades de les seves dependències municipals els símbols que considerin adequats, de manera que no demanarà a MÉS la retirada del llaç groc que ha instal·lat a la balconada. En canvi, ha reconegut que aquesta setmana ha ordenat llevar els llaços grocs que varen posar diversos ciutadans a la façana del Consistori .

El grup municipal de Ciutadans havia sol·licitat al batle que ordenàs la retirada d'aquest element de la balconada de MÉS, però Noguera s'ha mostrat partidari de deixar que cada formació gestioni els seus espais públics en llibertat, i, per tant, no demanarà la retirada del llaç.

D' altra banda , ha defensat que a la façana principal de Cort qualsevol bandera o lema s'ha de col·locar amb l'acord dels grups polítics, ja que es tracta d'una façana històrica que necessita "ordre".

"En aquesta ciutat hi ha altres problemes prioritaris i no podem entrar a discutir sobre llaços durant més temps", ha declarat Noguera.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF