Política 05/06/2019

Antoni Noguera reclama eliminar el segon cinturó, i limitar el preu del lloguer i l'arribada de creuers

MÉS per Palma considera aquestes qüestions clau per arribar a un acord a Cort

Maria Fuster
1 min
Antoni Noguera, batle de Palma en funcions

PalmaEliminar el segon cinturó, i limitar el preu del lloguer i l'arribada de creuers a Ciutat són qüestions clau perquè MÉS per Palma arribi a un acord de govern a l'Ajuntament amb el PSOE i Podem. Els ecosobiranistes han volgut deixar clar el seu posicionament, com ha explicat el batle en funcions, Antoni Noguera, a les xarxes socials.

El missatge llançat per Noguera, adreçat als socialistes del Consell de Mallorca i el Parlament, no ha pogut ser més clar: "Eliminar el tram 5 del segon cinturó i pacificar el tram 1".

El batle en funcions ha apostat per incloure en els acords del Govern balear qüestions que ja s'han acordat a Palma, com "el sostre turístic de creuers i la limitació del preu dels lloguers a zones d'emergència habitacional".

Noguera també ha subratllat que cal mantenir una línia de negociació exigent amb l'Estat, que s'ha de comprometre a pagar "la nova depuradora". També ha convidat els partits d'esquerres a fer un "front comú per exigir a l'Estat la derogació de la llei Montoro, la qual és el principal problema dels ajuntaments". "Cal valentia", ha sentenciat.

stats