Política 27/03/2019

Noemí Camps lidera la llista "preparada i experta" del PSOE a l'Ajuntament de Ciutadella

A banda de Camps, Andreu Bosch, Gràcia Mercadal, Sandra Moll i Guillem Bosch completen la llista del PSOE en les posicions capdavanteres

Ivan Martín
1 min
Els socialistes tenen en aquests moments quatre regidors i confien a millorar els últims resultats electorals.

CiutadellaEl PSOE Ciutadella aposta per la continuïtat en les pròximes eleccions a l'Ajuntament. Noemí Camps continuarà liderant la llista socialista amb un grup de feina "jove, dinàmic, preparat i amb una trajectòria i experiència política constatades", segons afirma la també secretària general de l'agrupació. L'assemblea local ha donat llum verda a la candidatura de Camps i el seu equip en uns comicis que haurien de "permetre recuperar el lideratge de l'esquerra d'una manera decisiva".

L'objectiu, segons Noemí Camps, és continuar governant l'Ajuntament de Ciutadella per tal de "consolidar el projecte socialista i garantir la resolució d'alguns temes que ja estan treballats i que es finalitzaran la pròxima legislatura". En relació amb la candidatura, Camps també ha destacat que "un dels principals objectius per a la confecció del grup de persones que m'ha d'acompanyar a les eleccions ha estat combinar gent que gestiona àrees de govern i que ha demostrat una molt bona capacitat de gestió i, a la vegada, recuperar persones amb experiència i incorporar-ne de noves".

Per tot, la candidata del PSOE a l'Ajuntament de Ciutadella s'ha mostrat convençuda de les possibilitats en els pròxims comicis, ja que "hem creat un equip preparat per recuperar el lideratge de l'esquerra i per governar amb decisió, empenta, ganes de fer feina i il·lusió per continuar posant en marxa i consolidant aquelles polítiques que tenen per objectiu les persones i la millora de la seva qualitat de vida". A banda de Noemí Camps, Andreu Bosch, Gràcia Mercadal, Sandra Moll i Guillem Bosch completen la llista del PSOE en les posicions capdavanteres.

stats