Política 23/11/2017

Neus Munté retreu a Santi Vila que assistís al sopar de Foment i saludés Rajoy

La vicepresidenta del PDECat creu que hauria d'haver estat als "actes en suport dels presos"

Ara
1 min
La captura d'imatge del 324.cat en què Santi Vila saluda Mariano Rajoy

BarcelonaL'exconseller d'Empresa i Coneixement Santi Vila va assistir aquest dimecres als premis Carles Ferrer Salat, que va organitzar la patronal catalana Foment del Treball a Barcelona. Vila va compartir sala amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que va presidir l'acte. Rajoy va anar a saludar Santi Vila abans que comencés l'acte, un fet que va provocar la indignació de la vicepresidenta del PDECat, Neus Munté.

A través de Twitter, Munté va retreure a Vila que anés al sopar de Foment i que saludés Rajoy: "Cap motiu per somriure, i encara menys per saludar. Ahir la dignitat era ser als actes en suport dels presos polítics o quedar-te a casa".

Santi Vila va passar una nit a la presó d'Estremera el dia 2 de novembre amb la resta de consellers que encara continuen empresonats. L'exconseller d'Empresa i Coneixement va sortir-ne després de pagar una fiança de 50.000 euros.

En els premis organitzats per Foment d'ahir, Mariano Rajoy va treure pit de l'aplicació de l'article 155 davant dels empresaris i va demanar-los que no treguin més empreses de Catalunya.

stats