Política 26/03/2019

Iago Negueruela, a Margalida Prohens: "No perdré ni un segon explicant com ha arribat vostè a Madrid"

El PP acusa el Govern d'haver incrementat les desigualtats socials

Maria Llull
1 min
El conseller de Treball, Iago Negueruela, aquest dimarts en el darrer ple de la legislatura.

PalmaEl conseller de Treball, Iago Negueruela, i la portaveu adjunta del PP, Marga Prohens, han protagonitzat el seu darrer enfrontament a l'últim ple parlamentari de la legislatura. Prohens ha acusat el Govern d'haver incrementat les desigualtats socials, malgrat que "ho tenia tot" per millorar la situació. "Tan sols havien de gestionar una mica", ha dit. "El mètode Negueruela no li ha servit per arribar al Congrés", ha afegit. Per la seva banda, Negueruela ha replicat que no perdrà "ni un segon explicant com ha arribat vostè a Madrid".

"No han creat riquesa per repartir-la, malgrat el puny enlaire, sectari i radical", ha criticat Prohens. La portaveu popular ha insistit que "el mètode Negueruela" ha estat més propi de l'oposició que del Govern. "El creixement perd velocitat i les famílies tenen més problemes per arribar a final de mes. Hi ha un 5% més de famílies en risc de pobresa", ha comentat.

Per la seva banda, Negueruela ha defensat la gestió del Govern i ha destacat que "hi ha 33.000 persones menys a l'atur". El conseller també ha fet referència a "l'augment del salari per damunt de la mitjana estatal" així com a la millora "dels serveis públics i l'educació". "Què farà a Madrid?", li ha demanat el conseller a Prohens, posant com a exemple els vots en contra dels populars al "subsidi per als majors de 52 anys i el decret dels fixos discontinus".

stats