Política 27/02/2019

Miquel Gallardo: "El PP és una organització criminal"

El diputat de MÉS valora positivament el decret de lloguer que el govern espanyol negocia amb altres grups parlamentaris

M.ll.
1 min
El portaveu de MÉS per Mallorca, Miquel Gallardo.

PalmaEl diputat de MÉS per Mallorca Miquel Gallardo ha qualificat el PP d'"organització criminal", fent referència a la sentència de l'Audiència Nacional, en la seva compareixença després de la junta de portaveus parlamentaris d'aquest dimecres. Gallardo ha fet referència al judici del cas Over i les declaracions de Rodrigo de Santos, qui ha reconegut que "va rebre sobres de doblers en negre de José María Rodríguez".

El portaveu sobiranista s'ha mostrat sorprès per la fuga de militants del PP per motius ideològics i "no per la corrupció". "El PP va aglutinar tota l'extrema dreta, i ara es disgrega", ha comentat.

Decret de lloguer

Gallardo també ha valorat positivament el decret de lloguer que està negociant el govern espanyol amb altres grups parlamentaris. El document preveu la limitació per zones del preu del lloguer i l'ampliació del termini mínim per als contractes de tres a cinc anys.

stats