Política 24/05/2019

Miquel Ensenyat: "Nosaltres som l'esquerra d'aquí, no devem peatges a Madrid"

El candidat de MÉS a la presidència del Govern ha presentat aquest divendres dematí "les garanties" d'un govern del qual formàs part la seva formació

Ara Balears
1 min
Fina Santiago i Miquel Ensenyat

PalmaEl darrer dia de la campanya electoral abans de la jornada de reflexió, MÉS per Mallorca ha organitzat un acte per explicar “les garanties” que tindria un govern del qual formàs part. Hi han assistit el candidat a la presidència del Govern, Miquel Ensenyat, i la número dos, Fina Santiago.

En aquest sentit, el candidat de MÉS a la presidència del Govern, Miquel Ensenyat, ha dit que “veníem d'una legislatura marcada per la crispació i per les retallades sense precedents en l'història democràtica i, especialment, de crispació, i acabam la legislatura amb aquella situació revertida i sent pioners amb moltes mesures com la renda social garantida, la llei de residus o la taxa turística, totes amb el segell de MÉS”.

A més, Ensenyat s'ha volgut diferenciar de les altres formacions d'esquerra afirmant que ells són “l'esquerra d'aquí, no devem peatges a Madrid”. “Nosaltres som la gent d'aquí amb les limitacions que això representa de vegades, però amb les mans totalment obertes i desfermades de peatges a Mardid i de favors a grans lobbies que volen tenir més poder que les urnes”, ha afegit.

Respecte del proper diumenge, el candidat ha assegurat que “hi ha moltes coses en joc, perquè parlam d'unes institucions les accions de les quals incideixen de manera directa en la vida de la gent”.

stats