Política 14/12/2019

Miquel Àngel Contreras és el nou coordinador de MÉS per Palma

L'assemblea de la coalició ecosobiranista planteja un projecte d'ús social per a les galeries de la plaça Major i que els pàrquings existents siguin per als residents

Ara Balears
1 min
Miquel Àngel Contreras, coordinador de MÉS per Palma i el seu nou equip

PalmaLa coalició ecosobiranista ha duit a terme aquest dissabte una assemblea oberta per escollir els membres de la nova Comissió Coordinadora i el nou coordinador. Més d’un centenar de persones hi han participat. La nova coordinadora de MÉS-Estimam Palma i el nou coordinador, Miquel Àngel Contreras, han estat escollits amb el 97% de vots dels militants i simpatitzants.

L'assemblea també ha tractat el futur de les galeries de la plaça Major. La militància de la formació ecosobiranista ha aprovat per unanimitat iniciar un procés participatiu que condueixi al fet que les galeries esdevinguin un espai per a la ciutat, el teixit associatiu, l’economia circular i el petit comerç i de proximitat, que permeti reguanyar la ciutat i contribueixi a frenar el canvi climàtic.

“Palma no té un problema d’aparcament, té un problema de cotxes”, ha assegurat el coordinador de MÉS-Estimam Palma. Per això, els ecosobiranistes proposen que dins el mandat ja iniciat les places d’aparcament ja existents siguin totes per a residents.

El nou equip de Contreras estarà integrat per Joan Pau Jordà, que ocuparà la secretaria d’Organització i Finances, i Catalina Trobat, que es farà càrrec de la secretaria d’Acció Política i Comunicació. La Coordinadora està formada també per Xisca Mir, Pilar Vico, Magdalena Obrador, Biel González i Jaume Ribas.

stats