Política 25/07/2018

El Ministeri de Justícia reprèn el projecte de construcció dels nous jutjats a Ciutadella

La batlessa, Joana Gomila, recorda que l'Ajuntament ha fet totes les passes necessàries per complir les condicions fixades pel Ministeri de Justícia

Iván Martín
1 min
L'equip de govern de Ciutadella considera que el projecte dels nous jutjats és molt important per la ciutat.

CiutadellaL'Ajuntament de Ciutadella ha anunciat que la subdirectora general d'Obres Públiques i Patrimoni del Ministeri de Justícia, Carmen Serrano de Haro, ha contactat amb el Consistori per traslladar-li la intenció de reprendre el projecte de construcció dels nous jutjats a Santa Rita. L'equip de govern municipal s'ha mostrat satisfet i recorda que la resposta de l'executiu central respon a una carta enviada per la batlessa, Joana Gomila, coincidint amb la investidura de Pedro Sánchez com a nou president espanyol.

En aquesta comunicació, Joana Gomila sol·licita una data per concertar una reunió entre els responsables d'ambdues administracions per continuar els tràmits en relació amb la cessió dels terrenys d'uns 6.000 metres quadrats a la zona de Santa Rita, on s'havia d'aixecar l'edifici de nova planta per acollir la nova seu judicial del municipi. La batlessa ha recordat que l'Ajuntament ha realitzat totes les passes necessàries per complir les condicions fixades pel Ministeri de Justícia, que eren l'aprovació definitiva de la modificació puntual del PGOU per a l'ampliació dels usos del sistema general de l'equipament públic de Santa Rita.

A més, el Consistori de Ciutadella va signar el passat mes de setembre l'acta de pagament de l'estim i l'ocupació de la parcel·la. El Ministeri de Justícia reservà una partida pressupostària de 2 milions d'euros per a l'execució del projecte. Les dues institucions varen acordar una reunió per a l'1 de juny, cita que s'anul·là per la moció de censura presentada pel PSOE al govern presidit per Mariano Rajoy.

stats