Política 11/04/2019

El Ministeri de Justícia ja deu 700.000 euros a Natura Parc

La viabilitat de la fundació dedicada al control de la fauna i a la recollida d'animals perduts o abandonats està "en perill"

Ara Balears
1 min
Natura Parc afegeix 10.000 euros mensuals al deute amb Justícia

PalmaEl ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous una iniciativa perquè el Ministeri de Justícia liquidi el deute de 700.000 euros que manté amb la Fundació Natura Parc per iniciativa de Ciutadans, segons informa l'agència Efe. El deute posa en perill la supervivència d’una entitat amb 20 anys de feina i 80 persones en nòmina.

La moció, que ha tingut el suport de totes les formacions polítiques, demana al Ministeri que cerqui una solució "al més aviat possible" per abonar el deute.

La portaveu del partit taronja al Consell, Catalina Serra, ha recordat "la important tasca" de Natura Parc pel que fa al "control de fauna als municipis de l'illa, en ports i aeroports", així com en la gestió de mascotes i recollida d'animals perduts o abandonats.

El Consell demana al Ministeri que pagi allò que deu a la fundació perquè continuï amb la seva tasca de "defensa i protecció dels animals", una feina que no poden desenvolupar els consistoris.

stats