Política 11/10/2018

El Ministeri ratifica a Ciutadella la intenció de construir els nous jutjats a Santa Rita

Madrid assegura que la voluntat és recuperar el projecte que inicialment encapçalava el PP però que la moció de censura a Rajoy va paralitzar

Iván Martín
1 min
Cristina Latorre i Joana Gomila han mostrat bona sintonia a la visita realitzada als terrenys de Santa Rita.

CiutadellaLa subsecretària del Ministeri de Justícia ha visitat aquest dijous els terrenys que acolliran la nova seu dels jutjats a Ciutadella. Es tracta de l'equipament que s'edificarà a Santa Rita, sempre que la tramitació continuï el seu curs. La responsable del Ministeri ha assegurat que la voluntat és recuperar el projecte que inicialment encapçalava el Partit Popular però que la moció de censura a Mariano Rajoy va paralitzar.

Cristina Latorre ha explicat que "la intenció de l'Estat és tirar endavant el projecte a Santa Rita i estam implicats a avançar la tramitació necessària amb l'objectiu que la nova seu sigui una realitat com més aviat millor". Latorre ha agraït a la batlessa, Joana Gomila, la "tenacitat" amb la qual demana la construcció de l'equipament, tot i que no ha aventurat cap data per iniciar les feines.

D'altra banda, Joana Gomila ha qualificat la visita de Latorre de "molt important perquè constata el compromís del govern de l'Estat a avançar en una iniciativa que ens fa molta il·lusió i en la qual hem dipositat moltes esperances. Mai no havíem estat tan a prop de consumar-ho". Finalment, la batlessa de Ciutadella s'ha mostrat confiada en les quantitats pressupostàries compromeses pel govern de Pedro Sánchez de 50.000 euros, 150.000 euros per a l'any que ve i d'1,8 milions d'euros per a l'execució de l'obra l'any 2020.

stats