Política 21/03/2018

El xef cinc estrelles Michelin Paco Pérez participarà en la Fira Arrels de Menorca

El Consell Insular impulsa la segona edició que es realitzarà el 14 i 15 d'abril a Maó i té com a repte promocionar el producte local i exposar les potencialitats en l'àmbit gastronòmic

Iván Martín
1 min
El Consell ha presentat la segona edició de la Fira Arrels davant el sector gastronòmic.

MaóLa Fira Arrels celebrarà els pròxims 14 i 15 d'abril la segona edició amb la presència de 47 productors, 19 més que l'any passat. Així ho han anunciat avui el conseller insular de Projecció Econòmica, Miquel Company, i el director del certamen, Pep Palau. Miquel Company n'ha fet una valoració positiva i destaca "l'increment de participants que posarà de manifest l'àmplia oferta de productes autòctons, amb gran presència d'empreses de formatge, però també hi trobarem novetats importants com cacauets i un gelat de formatge de Maó. Els productes ecològics hi seran molt presents".

D'altra banda, el director de la fira, Pep Palau, ha detallat que "tal com va succeir l'any passat, la Fira Arrels disposarà de tres espais d'activitats: una aula de cuina on es realitzaran demostracions de receptes amb ingredients locals, una aula de tast on alguns productors exposaran el seu producte i el deixaran tastar als assistents i una aula infantil per dur a terme tallers de cuina per als més petits de la casa". El convidat d'enguany serà Paco Pérez, xef que acumula cinc estrelles Michelin i l'acompanyaran els cuiners menorquins Víctor Lidón, Miquel Sánchez, Felip Llufriu i Joan Puigpelat. Per a diumenge 15, el servei de joventut del Consell Insular organitza un concurs que sota el nom d'Alternachef serà presentat per Emili Samper, xef de la segona edició de Masterchef.

A més, a la segona edició de la Fira Arrels i coincidint amb els 25 anys de la Reserva de la Biosfera de Lanzarote i Menorca s'han convidat productors i cuiners de l'illa canària. L'experiència de l'any passat va ser positiva i el grau de satisfacció de participants i visitants fou elevat. El recinte firal de Maó tornarà a ser l'escenari de l'esdeveniment.

stats