Política 19/04/2019

Mesquida promet que si governa posarà fi als abocaments d'aigües fecals a la mar

Assegura que construiran una nova depuradora al Coll d'en Rabassa per evitar que es torni a tancar la platja de Can Pere Antoni

Ara Balears
1 min
Joan Mesquida: “Em trob còmode amb el meu concepte d’Espanya”

PalmaEl número 1 de la candidatura de Ciutadans al Congrés per Balears, Joan Mesquida, ha promès que si el seu partit governa incrementarà les inversions a les Balears i contribuirà a la construcció d'una nova depuradora per a Palma al Coll d'en Rabassa.

Aquesta instal·lació permetrà posar fi als abocaments d'aigües fecals a la mar, que l'any passat van obligar en vuit ocasions a tancar la platja de Can Pere Antoni, ha explicat Mesquida durant un acte electoral. El candidat, que ha acompanyat els joves de Ciutadans en una acció de recollida de residus a Can Pere Antoni, ha incidit que "Ciutadans no deixarà soles les Illes Balears" a l'hora d'afrontar el "delicte mediambiental" que suposen els abocaments incontrolats d'aigües residuals.

Així mateix, l'aspirant a diputat ha recordat que el seu partit du en el programa electoral l'aprovació d'una llei contra els plàstics d'un sol ús que s'aprovaria en els primers cent dies de la pròxima legislatura.

stats