Política 21/04/2019

Mesquida: “Aprovarem una llei de mecenatge que impulsi la cultura a través de la col·laboració pública i privada”

Ciutadants també es compromet a combatre la pirateria

Ara Balears
1 min
Mesquida: “Aprovarem una Llei de Mecenatge que impulsi la cultura a través de la col·laboració públic i privada”

PalmaEl cap de llista al Congrés per Ciutadans de Balears, Joan Mesquida, ha explicat els eixos fonamentals del programa cultural de la formació taronja durant una visita al Museu Es Baluard de Palma al costat del número dos, Fernando Navarro, i el candidat al Govern, Marc Pérez-Ribas. Durant el recorregut, Mesquida ha assegurat que “aprovarem una llei de mecenatge que impulsi la cultura a través de la col·laboració pública i privada”.

“La llei de mecenatge té l'objectiu d'implicar empreses i particulars en projectes culturals i, de passada, servir d'estímul a l'Estat per augmentar la seva contribució pública”, ha explicat Mesquida, qui ha indicat que “es tracta d'una manera de premiar aquells que inverteixen en cultura”.

Així mateix, el cap de llista al Congrés ha manifestat que “des de Ciutadans combatrem contra la pirateria. Protegirem els creadors de contingut cultural i posarem límit als delictes contra la propietat intel·lectual”.

Finalment, el número 1 en la llista a la Cambra Baixa ha assenyalat que “afavorirem, a través d'incentius fiscals, la promoció i producció d'obres audiovisuals espanyoles, com també de videojocs, i aconseguirem atreure al nostre país el rodatge d'obres cinematogràfiques estrangeres”.

stats