Política 16/04/2018

Més per Mallorca vol saber com aprovarà Rajoy els pressupostos que inclouran el descompte aeri

El portaveu del grup parlamentari, Josep Ferrà, assenyala que només hi haurà uns nous comptes si el president del govern elimina l'aplicació del 155

Ara Balears
1 min
Campomar i Ferrà

PalmaEl portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha demanat al president del govern espanyol Mariano Rajoy "com ho farà per posar en marxa el 75% de descompte sense tenir suport per als pressupostos". El que ens falta saber és, ha afirmat el portaveu ecosobiranista, "si Rajoy té voluntat de diàleg amb les forces progressistes o si eliminen l'aplicació del 155".

Ferrà ha fet referència a la visita de Rajoy a Palma dissabte que ve, en què està previst que torni a anunciar les mesures del descompte de resident i el nou Règim Especial per a les Illes Balears, mesures "que ja hem sentit en boca de diversos portaveus del PP.

Josep Ferrà ha aprofitat també per valorar molt positivament les mobilitzacions que s'han dut a terme aquest cap de setmana tant a Palma com en altres punts de l'Estat per reclamar unes pensions dignes, a més de l'alliberament dels presos catalans i el retorn dels exiliats. El portaveu de la formació ecosobiranista ha destacat també els actes en commemoració de la II República que s'han fet aquest cap de setmana, uns actes "amb una mirada al present i al futur, però també al passat". Ferrà ha recordat que el govern espanyol torna a destinar 0 € a la partida pressupostària de memòria històrica.

stats