Política 12/03/2018

MÉS critica que el PP sempre actuï contra el conseller de Medi Ambient dels pactes d'esquerres

La formació es mostra sorpresa davant la interpel·lació del ple de dimarts a Vicenç Vidal sobre les interconnexions del Pla Hidrològic

Ara Balears
1 min
Més critica que el PP sempre actui contra el conseller de Medi Ambient

PalmaEl grup parlamentari MÉS per Mallorca ha mostrat la seva sorpresa davant la interpel·lació presentada pel PP al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, en relació amb les interconnexions del Pla Hidrològic.

El portaveu adjunt al Parlament, Josep Ferrà, ha explicat que "Vidal ha comparegut al Parlament per donar comptes sempre que se li ha demanat", i ha criticat que "el PP sempre ha duit a terme una campanya per enderrocar el conseller d’Agricultura dels pactes de progrés i en aquesta legislatura ha fracassat".

Ferrà ha recordat que el Partit Popular va deixar el Pla Hidrològic sense aprovar i que va haver de ser el conseller Vidal, des de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, qui aprovàs el Pla i qui treballa per modificar l’actual. "Va ser també el senyor Company qui va suprimir els indicadors de sequera i, per tant, el coneixement per part de la ciutadania i d’alguns agents ambientals que l’illa d’Eivissa estava en sequera des de feia dos anys".

stats