L'ecologisme, tema central del futur Congrés de Més per Menorca

La cita és l'1 de febrer, dia que es presentarà la nova executiva del partit

El segon congrés de Més per Menorca, que tindrà lloc l'1 de febrer, posarà èmfasi en l'ecologisme.  Aquell dia es farà efectiva la renovació de càrrecs de l'executiva i la Comissió de Garanties.

La formació ha presentat oficialment el segon congrés aquest dissabte al Mercadal, en el marc de la 42a assemblea de la formació, que també ha servit per aprovar, per unanimitat, els pressupostos del partit per al 2020.

El segon congrés es durà a terme a l'Auditori de Ferreries amb el lema 'Pensa Menorca en verd'. L'ecologisme, asseguren els ecosobiranistes menorquins, és "un valor que sempre ha estat clau per als menorquinistes i que ara, en una situació global d'emergència climàtica, vol tenir encara més protagonisme".

Durant la trobada es presentarà la ponència política, que tindrà especialment en compte la situació que es viu a l'Estat espanyol: una deriva antidemocràtica i una regressió de drets i llibertats. En aquest sentit, Damià Moll, coordinador del partit, ha estat contundent: "Més per Menorca ha de servir per aportar clarividència des del menorquinisme polític".

El congrés està obert a adherits, simpatitzants, càrrecs i membres de les agrupacions d'electors. Pròximament s'enviaran els documents de la ponència política i els necessaris per poder presentar la candidatura als òrgans de direcció de Més per Menorca.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF