Política 17/07/2018

MÉS per Menorca vol bloquejar la gratuïtat del pàrquing de Son Espases

Els ecosobiranistes afirmen que s'oposaran a la iniciativa fins que no es resolgui l'accés dels menorquins a l'hospital amb transport públic

Ara Balears
1 min
Hospital de Son Espases. / ISAAC BUJ

PalmaMÉS per Menorca i Ciutadans han vetat aquest dimarts l'esmena de la Llei de seguretat laboral perquè els aparcaments dels hospitals de Son Espases i Can Misses siguin gratuïts. La iniciativa de PSIB, Podem i MÉS per Mallorca no ha pogut prosperar, ja que necessitava l'aprovació per unanimitat de tots els grups polítics.

MÉS per Menorca ha informat a través d'un comunicat que "bloquejarà la gratuïtat del pàrquing de Son Espases fins que no es resolgui l'accés dels menorquins a l'hospital amb transport públic". Els ecosobiranistes critiquen que el Govern vulgui implantar aquesta mesura "ràpidament mentre els menorquins encara esperen que es compleixi el compromís de poder agafar el bus de l’aeroport a Son Espases a preu de resident". Fa gairebé una setmana, la formació ja assegurà que no acceptaria "més retards ni excuses" en l'aplicació d'aquest descompte.

"Quan es tracta de l’illa de Mallorca, el Govern actua amb molta rapidesa i

de manera electoralista", critiquen. En aquest sentit, el diputat de MÉS per Menorca, Josep

Castells, ha declarat que ni tan sols s’ha informat la comissió del cost que tindrà per a les arques públiques aquesta mesura.

Finalment, han criticat també "l’actitud victimista dels partits del Pacte", que han presentat una proposició de llei per donar llum verda a la gratuïtat dels aparcaments. Consideren que amb aquesta mesura renuncien a resoldre el tema al ple del Parlament.

stats