Política 19/10/2018

MÉS per Menorca decidirà demà en assemblea el programa electoral 2019-2023

Les esmenes no representen cap proposta important a l'ideari de la formació i tenen com a finalitat ampliar les temàtiques polítiques que inclou el programa

Ivan Martín
1 min
Els simpatitzants de Més per Menorca tenen demà una cita al Centre de Convencions d'Es Mercadal per decidir les directrius del futur.

MaóMÉS per Menorca ha fet una crida a la participació dels adherits per aportar demà, a l'assemblea que el partit durà a terme al Mercadal, les idees necessàries per configurar el programa electoral amb el qual concorreran a les pròximes eleccions del mes de maig. Aquest document establirà les línies a seguir durant el període 2019-2023. Són les propostes i directrius polítiques amb què la formació menorquinista intentarà consolidar i, si s'escau, augmentar els brillants resultats assolits a l'anterior convocatòria electoral.

Després del procés electoral que ja havia iniciat MÉS per Menorca fa uns mesos, ara correspon la ratificació del programa electoral previ al debat de les 34 esmenes presentades pels adherits a la proposta elaborada per la Comissió Executiva. Cal dir que les esmenes no representen cap proposta important a la idea base ni a l'ideari de la formació. Es tracta d'esmenes d'ampliació de les temàtiques polítiques que inclou el programa i també de clarificació d'alguns conceptes.

Així, l'únic punt d'interès a tractar serà l'aprovació del programa electoral, tot i que hi haurà els tràmits habituals de constitució de la mesa i l'aprovació de l'acte anterior. Al final de l'assemblea s'obrirà un torn obert de paraules. Per cert, MÉS per Menorca ha recordat que en la cita de demà al Centre de Convencions del Mercadal, que començarà a les 10 h, hi pot participar qualsevol persona interessada en el debat, però els censats al partit seran els únics amb dret a vot.

stats