Política 26/09/2019

MÉS per Menorca accepta presentar-se el 10-N amb MÉS per Mallorca i Esquerra Illes

Patrícia Font i Eduard Riudavets, candidats al Congrés i el Senat respectivament

Ivan Martín
1 min
Els simpatitzants de Més per Menorca van analitzar la situació política amb la mirada posada en el 10-N.

Es MercadalL’assemblea de MÉS per Menorca que es va fer aquest dimecres vespre al Centre de Convencions del Mercadal ha confirmat la participació de la formació menorquinista en la coalició de MÉS per Mallorca i Esquerra Illes a les pròximes eleccions generals del 10 de novembre. Les decisions es varen prendre per unanimitat, en un context d’indignació per l’actitud dels partits polítics d’àmbit estatal que han afavorit l’escenari electoral.

Els sobiranistes han decidit que l’actual diputada autonòmica, Patrícia Font, sigui la candidata de MÉS per Menorca per ocupar el número dos de la llista que encapçalarà Guillem Balboa. Per la seva banda, Eduard Riudavets repetirà com a candidat al Senat. El diputat autonòmic de MÉS per Menorca, Josep Castells, s’ha mostrat satisfet per com ha transcorregut el procés intern, “una situació que no hem creat nosaltres i consider un greu error”.

Castells té clara l’estratègia de MÉS per Menorca amb vista al pròxim 10 de novembre: “Cal denunciar l’engany a la ciutadania per part d’aquells partits que han volgut una repetició perquè no els han agradat els resultats”. El representant econacionalista assegura que concorreran als comicis “amb el mateix plantejament que fa uns mesos, no hi afegirem cap idea. Nosaltres, simplement ens presentam amb el compromís que tenim amb els electors i per donar una opció sobiranista a la població”. Finalment, Castells adverteix “són uns comicis estranys i els partits d’àmbit estatal són els culpables de la possible abstenció a causa de la desafecció política existent”.

stats