Política 17/09/2018

MÉS per Mallorca reconeix que aquesta legislatura no s'ha avançat en l'autogovern

El diputat Antoni Reus reclama el traspàs de competències pendents, com les de Justícia i Costes

Sabrina Vidal
1 min
Més per Mallorca reconeix que aquesta legislatura no s'ha avançat en l'autogovern

PalmaEl diputat de MÉS per Mallorca Antoni Reus assegura que a aquest Govern "ens queda aprofundir en l'autogovern de les Illes Balears i en el traspàs de competències pendents, com les de Justícia i la gestió de Costes".

Davant el que serà el tercer i darrer debat de política general de la Comunitat d'aquesta legislatura, MÉS per Mallorca considera "molt positiu" el balanç del Govern del Pacte, però lamenta que "no hem avançat aquesta legislatura" en l'autogovern.

Amb tot, segons Reus, hi ha hagut reunions entre el Govern autonòmic i el de l'Estat, mentre que "fins ara no havíem obtingut resposta". Per MÉS per Mallorca, allò important és, sobretot, avançar en el traspàs de les competències de Costes. "La seva dotació pressupostària no hauria de ser problemàtica, com seria el cas de Justícia", ha assenyalat. "Costes suposa també rebre ingressos pels cànons i una major coordinació de la vigilància de les zones delicades com és la costa i una major reinversió dels ingressos en el patrimoni de les Illes Balears", ha afegit.

stats