Política 29/10/2018

MÉS: "Després del cap de fibló a Menorca, ja podem parlar d'octubre negre"

La formació ecosobiranista demana un model energètic descentralitzat

Maria Llull
1 min
Central elèctrica de Cas Tresorer, a Maó. / GOB MENORCA

PalmaEl portaveu de MÉS, Joan Ferrà, considera que "després del que ha provocat el cap de fibló a Menorca, ja es pot parlar d'un octubre negre a les Illes", fent referència a la catàstrofe provocada per la torrentada del 9 d'octubre al Llevant de Mallorca i a les inundacions a la zona de Pollença i Alcúdia del passat dia 19. Segons Ferrà, la situació a Menorca ha d'anar acompanyada "d'una reflexió sobre el model energètic a les Illes, vulnerable i dependent". "No pot ser que la central elèctrica de Maó sigui l'únic punt de generació elèctrica a l'illa", ha dit.

MÉS defensa "un model diversificat i descentralitzat de Madrid". De fet, Ferrà ha reclamat aquest dilluns que s'instal·li urgentment el cable que connecti Menorca i Mallorca, ja que "fins al 2019 no està prevista l'autorització del govern espanyol".

"El PP no ha de retardar el pagament dels doblers que van robar"

Per la seva banda, el diputat de MÉS Miquel Gallardo ha reclamat al Partit Popular el retorn dels 153.000 euros" que va rebre irregularment per a la campanya electoral del 2007. "El PP no ha de retardar el pagament dels doblers que va robar", ha afirmat el diputat.

stats