Menorca es presenta a Fitur per promocionar l'illa com a destinació esportiva i astronòmica

La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, aprofitarà la cita a Madrid per presentar demà el Pla de Desenvolupament Turístic

Menorca afronta una nova edició de Fitur amb l'objectiu de presentar l'illa com a destinació propícia per a la pràctica esportiva i per a l'observació astronòmica. Demà, coincidint amb la jornada inaugural de la Fira Internacional del Turisme que se celebra a Madrid, la delegació menorquina rebrà de mans de la Fundació Starlight el segell que certifica l'illa com a destí turístic que confirma l'excel·lent qualitat del cel de Menorca i que la situa a la privilegiada xarxa per a l'observació d'estrelles.

A banda d'aquest acte, un altre plat fort per al primer dia de Fitur arribarà amb la compareixença que farà la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, per presentar el Pla de Desenvolupament Turístic de l'illa, una eina que té com a objectiu planificar i gestionar el turisme a Menorca a llarg termini amb la finalitat d'aconseguir un turisme responsable amb el territori, l'economia local i el benestar social.

L'agenda de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) es completarà amb més d'una vintena de reunions amb empreses i entitats turístiques. D'altra banda, també es produiran trobades amb companyies aèries, operadors turístics, agències de viatge i oficines espanyoles de turisme a l'exterior. Acompanyant a Madrid la presidenta Mora hi ha la consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, el director insular d'aquesta conselleria, Isaac Olives, i la directora de la FFTM, Irene Moya.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF