Política 04/01/2019

Menorca participarà durant el 2019 en un 60% més de fires especialitzades en turisme

El 2019 serà el primer any en què la política promocional de l'illa es decidirà i gestionarà, íntegrament, des del Consell, en virtut del traspàs de la competència en promoció turística

Iván Martín
2 min
La Fundació Foment del Turisme de Menorca afronta l'any amb el repte de promocionar-se en diferents àmbits.

MaóLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha anunciat que participarà en un total de 29 fires turístiques durant aquest any, fet que representa un 60% més en relació amb aquelles a què va assistir el 2018. Cal recordar que el 2019 serà el primer any en què la política promocional de l'illa es decidirà i gestionarà, íntegrament, des del Consell en virtut del traspàs de la competència en promoció turística.

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, considera que "aquest any marcarà un punt d'inflexió per a la promoció de Menorca. Per primera vegada decidirem i dissenyarem de manera autònoma com volem projectar-nos al món. Tenim clar el model, les fortaleses i també l'estratègia per ser més competitius. El que hem de fer és escollir bé les accions i distingir quines són les més eficaces i eficients". Així, Menorca tindrà visibilitat a les 18 fires especialitzades més rellevants d'Europa i s'han prioritzat les relacionades amb el gaudi de la natura i l'esport amb la inclusió d'onze cites firals. A més, per primera vegada s'assistirà a fires especialitzades en patrimoni i arqueologia, creuers i de viatges d'incentius i congressos.

Les fires especialitzades a les quals assistirà la FFTM al llarg del 2019 són: CMT

Fahrrat & Wandern (Stuttgart), Fitur Salut (Madrid), Fiets en Wandelbeurs (Gant), Dive Travel

Show (Madrid), Seatrade Cruise Global (Miami), Expo Sports Outdoor (Barcelona), Salon Mahana (Lió), Destination Nature (París), Imex (Frankfurt), Hansebird (Hamburg), Birdfair (Leicester), Salon Ultra Trail (Chamonix), Seatrade Europe (Hamburg), Tournatur (Düsseldorf), Saló

Internacional del Patrimoni Cultural (París), Roc d’Azur (Fréjus), Borsa Mediterrània de Turisme

Arqueològic (Salern) i IBTM (Barcelona). I les fires incloses en la programació de la FFTM són: Vakantiebeurs (Utrecht), Ferien Messe (Viena), Vakans Foire (Luxemburg), Fitur (Madrid), Reisen Hamburg (Hamburg), Salon des Vacances (Brussel·les), ITB (Berlín), B-Travel (Barcelona), Expovacaciones (Bilbao), IFTM Top Resa (París) i World Travel Market (Londres).

stats