Política 04/03/2019

Menorca destina 113.000 euros a l'organització del World Padel Tour

Maó i Sant Lluís seran els escenaris del torneig més rellevant en l'àmbit mundial d'aquest esport entre el 6 i el 13 d'octubre

Iván Martín
1 min
Responsables del Consell, esportistes i organitzadors han escenificat l'arribada del millor pàdel del món a Menorca.

MaóEl Consell de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i l'empresa Setpoint Events han validat el conveni de col·laboració que convertirà l'illa en la seu del World Padel Tour del 2019 al 2022. Menorca serà l'escenari del torneig més rellevant en l'àmbit mundial d'aquest esport entre el 6 i el 13 d'octubre. La Fundació ha mostrat la seva satisfacció per la repercussió que tindrà l'esdeveniment esportiu en clau econòmica, de posicionament turístic i d'imatge per a l'illa.

Així, l'Estrella Damm Menorca Open es durà a terme en els municipis de Maó i Sant Lluís i comptarà amb palistes de primer ordre com Fernando Belasteguín i Pablo Lima o les bessones María José i María Pilar Sánchez Alayeto. Des del Consell asseguren que l'impacte directe, en forma de facturació dels negocis locals, i l'indirecte o mediàtic, faran créixer la marca Menorca en el segment esportiu internacionalment.

La màxima institució insular hi aportarà 133.000 euros. És una quantitat basada en proves similars, en què s'han reunit entre 10.000 i 15.000 persones de públic, i l'emissió televisiva de 8-9 hores en directe a través de Gol Televisió, l'emissió en 'streaming' de tot el torneig, amb una audiència d'1,2 milions d'espectadors i del seguiment de les xarxes socials, que sumen més de 620.000 seguidors.

stats