Política 15/01/2020

Menorca incrementa la presència a les fires turístiques de l'Europa central

La FFTM ha participat en les de Stuttgart, Utrech i Viena

Ivan Martin
1 min
El Consell de Menorca segueix amb l'estratègia de millorar la visibilitat en mercats que puguin desestacionalitzar.

MaóLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) manté l'aposta per reforçar la visibilitat de l'illa als països de l'Europa central, una decisió avalada per la bona resposta obtinguda en exercicis anteriors i que s'ha traduït en la consecució de registres positius de mercats interessants com l'alemany, el suís o l'austríac. A la presència a Madrid Fusión i l'imminent inici de Fitur cal sumar-hi la participació de la FFTM en les fires de Stuttgart, Utrecht i Viena.

Més enllà de l'ampliació del nombre de països emissors i de la reducció del risc que comporta la dependència, l'interès per captar aquests turistes radica en el potencial desestacionalitzador, l'elevada capacitat de despesa i el respecte per la naturalesa que els caracteritza. En aquestes cites europees, l'òrgan depenent del Consell de Menorca s'ha centrat a promocionar els productes que aporten diferenciació a la destinació, com ara l'esport, el patrimoni, la gastronomia i la natura.

Després de l'esforç efectuat a Stuttgart, Utrecht, Viena i de la participació a Madrid Fusión, Menorca encara amb confiança la celebració de Fitur. L'agenda de reunions inclou contactes amb els principals operadors turístics, companyies aèries, touroperadors, agències i portals, així com oficines espanyoles de turisme dels mercats prioritaris amb l'objectiu d'establir acords de col·laboració que siguin beneficiosos per a la comercialització de Menorca.

stats