Política 14/06/2018

Marta Jordà pren possessió com a nova consellera de MÉS al Consell de Mallorca

També s'ha formalitzat la renúncia d'Etanislao Pons (Cs), que serà substituït per Cristina Fiol

Jaume Ribas
1 min
La nova consellera electa durant la seva presa de possessió del càrrec.

PalmaMarta Jordà s’ha incorporat avui al grup polític MÉS per Mallorca al Consell. Ha substituït Apol·lònia Miralles, que va dimitir per discrepàncies amb el partit. Jordà també és regidora de l'Assemblea per Sant Joan. En jurar el càrrec, la nova consellera ha mencionat la promesa de fer feina per l’autodeterminació dels pobles. També ha tingut unes paraules per als "presos polítics i per una autèntica llibertat d'expressió a l’Estat".

La nova consellera ha explicat que és molt conscient, com a regidora d’un ajuntament petit, "de la importància i la necessitat de tenir un Consell de Mallorca fort, proper i amb moltes competències per tal de fer-ne la principal institució de la nostra illa". També s’ha mostrat molt orgullosa de la feina feta pels seus companys a la institució.

"Arrib amb molta il·lusió i ganes de fer feina en un moment en el qual els grans projectes iniciats durant aquesta legislatura al Consell de Mallorca veuran la llum", ha explicat la nova representant de MÉS a la institució insular. A més, com a regidora d'un ajuntament petit, ha destacat la importància de tenir un Consell fort i ben dotat de competències.

Cristina Fiol substituirà Etanislao Pons al grup de Ciutadans

Aquest dijous també s'ha formalitzat la renúncia d'un dels dos consellers de Ciutadans, Etanislao Pons, que fa unes setmanes va presentar la dimissió per motius personals. Pons serà substituït en el pròxim ple per Cristina Fiol, que és professora i coordinadora de l'agrupació Ciutadans a Palma i responsable de política municipal del partit.

stats