Una directiva de l'hotelera Marriott serà responsable de Turisme al Govern

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, nomenarà Rosana Morrillo com a número dos del seu departament

Una gestora de la cadena hotelera  Marriott Rosana   Morrillo , serà la número dos del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball,  Iago   Negueruela , qui proposarà el seu nomenament en un pròxim Consell de Govern, segons ha confirmat la Conselleria a l'ARA Balears.

Morrillo és llienciada en Ciències Matemàtiques per la Universitat Complutense de Madrid i la University College de Dublín amb formació executiva a ESADE. A més, ha ocupat posicions directives i de consultoria a Meta4, Jobpartners, Societé Generale i el Grup Barceló. Actualment és directora de recursos humans dels establiments de luxe que gestiona Marriott a Mallorca.

Fonts de la Conselleria han confirmat l'elecció del conseller, que no està prevista que es ratifiqui en el Consell de Govern de demà perquè no figura en l'ordre del dia, però el més probable és que es faci efectiva en la següent reunió de l'Executiu.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF