Política 07/11/2018

Marga Duran acusa l'Ajuntament de "prendre el pèl" als ciutadans amb els pressupostos participatius

La portaveu del PP a Cort ha assegurat que "Palma està més deixada que mai”

Ara Balears
1 min
Marga Durán

PalmaLa portaveu del PP a Cort, Marga Duran, ha anunciat aquest dimecres que el seu grup municipal presentarà durant el mes de novembre una sèrie de propostes relacionades amb l'elaboració dels propers pressupostos, perquè segons ha informat Duran a l'agència Efe, “entenem que un govern responsable ha de condicionar les inversions que realitza als pressupostos aprovats”.

En aquest sentit, la portaveu ha detallat que el PP ha assegurat que presentarà una iniciativa perquè s'elabori un pla d'inversions per barriades que compti amb la participació activa de les entitats veïnals que són “els que millor coneixen els seus barris”. Duran ha criticat que “durant els darrers tres anys les barriades han estat les grans oblidades per Cort” i ha afegit que “no s'han realitzat inversions en infraestructures ni en manteniment” i el resultat és “una Palma més deixada que mai”.

Així mateix, l'edil ha assenyalat que “lamentablement molts veïns varen confiar en els pressupostos participatius com una opció perquè es duguessin a terme actuacions necessàries als seus barris i amb el temps han hagut de veure com l'Ajuntament els va prendre el pèl i no s'ha realitzat cap actuació de les previstes”.

Duran ha retret a Noguera que aquesta legislatura hagi estat “la dels anuncis, els projectes faraònics i la contínua campanya electoral que finalment ha quedat en res” i ha criticat que “els tres governs que formen el Pacte s'han repartit els recursos municipals pensant en els seus equilibris interns en lloc de pensar en les necessitats i els problemes de la ciutat”.

stats