Política 13/02/2018

Cabrer (PP) vol la dimissió d'Armengol i Cladera per la gestió d'un protocol signat amb el Ministeri d'Hisenda

La diputada conservadora ha interpel·lat la consellera per demanar-li sobre el protocol d'intencions signat amb el Ministeri que afecta el finançament en matèria de carreteres

Jaume Ribas
1 min
La diputada del PP, i exconsellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, aquest dimarts, al Parlament.

PalmaLa diputada del Partit Popular Mabel Cabrer ha demanat aquest dimarts la dimissió de la consellera d'Hisenda, Catalina Cladera, i de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol. Per Cabrer, és una “vergonya inadmissible” l'actuació de l'Executiu en relació amb el protocol d'intencions signat amb el Ministeri d'Hisenda en matèria d'actuacions per construir carreteres.

Aquest protocol entre el Govern balear estableix com s'han de fer i negociar les aportacions pendents del govern de Mariano Rajoy pel que fa al Conveni de Carreteres. Els pressupostos generals de l'Estat per al passat 2017 només varen preveure 15 dels 240 milions del total pendent pel Conveni de Carreteres.

Cladera ha respost a l'atac de Cabrer lamentant no poder comptar amb el Partit Popular per millorar el model de finançament de les Balears i ha al·ludit a l'excàrrec de Cabrer com a consellera d'Obres Públiques, Habitatge i Transports. “Vostè viu dels fantasmes del passat”, li ha dit.

stats