Política 15/11/2017

MÉS demana la dimissió de Bauzá per les seves declaracions contra l'escola pública

"No hem tingut sort amb els darrers presidents del PP: un s’ha declarat delinqüent i l’altre és un fonamentalista declarat", afirma David Abril

C.fontanet
1 min
David Abril aquest dimecres després de la Junta de Portaveus

PalmaEl coportaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha expressat aquest dimecres la indignació del seu grup parlamentari "per les declaracions i afirmacions de l’expresident i actual senador autonòmic José Ramón Bauzá contra els docents i els centres educatius públics a les Illes Balears".

Abril ha assenyalat que són "unes declaracions dignes d’una persona obsessiva i fonamentalista, que ja li varen passar factura electoral a la passada legislatura i varen provocar la major mobilització social de la història de les nostres Illes". L'econacionalista també ha volgut recordar que el PP de les Illes Balears va votar fa quinze dies a favor de la resolució n. 11 presentada per MÉS en el debat de política general, que deia textualment que "el Parlament manifesta el seu suport i valora com a imprescindible la tasca que realitzen el col·lectiu de docents i tota la comunitat educativa als centres escolars de les Illes".

El coportaveu creu que "és una indecència i una irresponsabilitat molt gran que tot un expresident es dediqui a practicar el fonamentalisme contra l’escola pública i sembrar l’odi a la comunitat educativa. No hem tingut sort amb els darrers presidents del PP: un s’ha declarat delinqüent i l’altre és un fonamentalista declarat". En acabar, Abril ha demanat al PP i C’s "que deixin les escoles en pau i no les converteixin en terreny de la seva guerra política".

stats