Política 12/09/2018

MÉS i Podem critiquen que el PP vulgui tancar l'Oficina Anticorrupció

La protesta ha vingut després que Biel Company hagi assegurat que si el Partit Popular governa a partir de 2019 suprimirà aquesta oficina

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA Balears.

PalmaEls portaveus al Parlament dels grups MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, i Podem, Alberto Jarabo, han criticat que el PP vulgui suprimir la recentment creada Oficina Anticorrupció de les Balears, un organisme que, segons Ferrà, "és totalment independent del Govern i que depèn del Parlament".

"És un error que el PP lligui l'Oficina Anticorrupció amb l'actual Govern", ha assenyalat Ferrà en declaracions posteriors a la reunió de la junta de portaveus.

"Aquesta oficina es va crear per ser independent i creim que pot fer un bon treball", ha defensat, després que el president del PP balear, Biel Company, hagi assegurat que si el PP governa a partir de 2019 suprimirà aquesta oficina perquè considera que no és necessària, en suposar una duplicitat, ja que les possibles irregularitats les dirimeix la Justícia.

Per la seva banda, Jarabo ha agraït, amb ironia, al número 1 del PP a les Illes Balears, que hagi estat "tan sincer" a l'hora d' assegurar que si el seu partit governa, farà desaparèixer aquesta oficina. "La seva sinceritat en aquest sentit ho diu tot", ha conclòs Jarabo.

stats