Política 01/07/2019

La proposta de MÉS per a les conselleries i el senador autonòmic incorpora "sensibilitats diferents"

L'executiva no preveu cap modificació del calendari previst i no enllestirà un congrés extraordinari

Maria Llull
1 min
Imatge d'arxiu de l'executiva de MÉS per Mallorca.

PalmaMÉS durà a l'assemblea de Lloseta d'aquest dilluns una proposta de consens, la qual incorpora "sensibilitats diferents", segons expliquen fonts internes dels ecosobiranistes. Si la militància hi dona el vistiplau, es desembossarà la formació del nou Govern de la socialista Francina Armengol, que pren possessió del seu càrrec també aquest dilluns.

Malgrat les informacions que assenyalen l'anunci d'un congrés extraordinari per renovar la direcció del partit –en joc estarien els càrrecs de Guillem Balboa i Bel Busquets–, fonts de MÉS asseguren que no hi ha prevista cap modificació del calendari, i que Balboa i Busquets hauran d'aclarir si volen continuar o no.

Les informacions apunten a Miquel Ensenyat com a portaveu del grup parlamentari, i deixen oberta la possibilitat que Fina Santiago sigui finalment consellera de Serveis Socials. Enlaire està el futur de Vicenç Vidal, qui es va presentar a les llistes del Consell de Mallorca. De fet, el govern de la institució insular també està a l'espera del posicionament de MÉS després de l'acord assolit pel PSOE i Podem.

stats