Política 07/05/2018

MÉS dona suport a la manifestació en defensa de la carrera professional

La portaveu del partit, Joana Campomar, ha demanat la participació ciutadana a la manifestació convocada per a aquest dijous per defensar el pagament de la carrera professional als funcionaris de Balears

Aina Riera Serra
1 min
MES dona suport a la manifestació a favor de la carrera professional

PalmaLa formació ecosobiranista considera que l'amenaça del govern central d'impugnar la carrera professional davant el Tribunal Constitucional suposaria una retallada de drets per als ciutadans i ha lamentat que el Partit Popular i el govern estatal continuïn amb la seva política de "tombar normatives que es fan en favor de la ciutadania". També ha recordat que va ser precisament el govern autonòmic del PP de José Ramón Bauzá el que va aprovar l'any 2015 la carrera professional.

Ho ha explicat avui la portaveu parlamentària del partit, Joana Campomar, qui ha assegurat que l'anul·lació de la carrera professional afectaria 2.400 funcionaris. Campomar ha manifestat que els membres de la seva formació estan "cansats d'aquesta política d'utilització del govern estatal per anar en contra de les polítiques del govern de la gent".

La portaveu de MÉS també ha criticat el bloqueig per part de l'executiu central, que no deixa que s'apliqui l'impost sostenible als creuers i ha declarat que aquesta "és una reivindicació justa i necessària".

Decret de posidònia

Pel que fa al decret de posidònia, el portaveu de MÉS, Josep Ferrà, ha explicat que la moció del Partit Popular "arriba tard i és descafeïnada". Segons Ferrà, la seva formació no en comparteix la majoria dels punts perquè representen un model molt diferent del que MÉS sempre ha defensat.

Ferrà considera que el contingut d'aquesta moció demostra la ignorància del Partit Popular en matèria de protecció de la posidònia i ha defensat el decret, que considera que és "un projecte pioner a la Unió Europea".

stats