Política 03/05/2019

MÉS per Palma es presentarà a les eleccions del 26-M amb el nom MÉS per Palma-Estimam Palma

Marta Serra:"Aquesta és una candidatura ecologista, feminista, animalista, del teixit veïnal, compromesa amb els drets humans, amb el col·lectiu LGTBIQ..."

Ara Balears
2 min
Imatge de la presentació

PalmaMÉS per Palma es presentarà a les properes eleccions municipals del 26 de maig sota el nom de MÉS per Palma – Estimam Palma. Així ho ha explicat aquest divendres la formació ecosobiranista en un acte a la plaça de Cort de Palma en la qual han intervingut l'actual batle i candidat a la batlia de Palma, Antoni Noguera, Rafael Polonio, del Partido Socialista de Libre Federación, integrat a la candidatura ecosobiranista, i la independent Marta Serra, junt amb altres candidats independents integrats a la llista de MÉS per Palma – Estimam Palma.

"MÉS per Palma, és més que un partit, és la candidatura de l'esquerra que suma, que creix, que defensa els principis i valors de les polítiques les fan les persones i per a les persones, i per això ens sumam", ha assegurat durant l'acte la candidata independent i també portaveu de la Plataforma per la Democràcia, Marta Serra. "Aquesta és una candidatura de la gent per a la gent, no és la candidatura ni dels que volen construir a Ses Fontanelles, ni de l'IBEX-35, ni de les portes giratòries, ni dels grans hotelers", ha continuat Serra, que ha afegit que "és una candidatura de gent humil que treballa per construir la Palma del futur, la Palma dels pròxims 20 anys".

En aquesta línia, Serra, que també participa del moviment escolta, ha volgut recordar que la candidatura de MÉS per Palma – Estimam Palma és "una candidatura ecologista, feminista, animalista, del teixit veïnal, compromesa amb els drets humans, amb el col·lectiu LGTBIQ, amb el lleure, amb l'economia verda". "Mentre alguns ataquen la diversitat, nosaltres sumam identitats, sumam orígens, enriquim i representam la Palma que tenim en el present i la Palma que volem en el futur", ha asseverat.

D'altra banda, Rafael Polonio, del Partido Socialista de Libre Federación (PSLF), integrat a la llista dels ecosobiranistes, ha volgut recordar que el mes de novembre passat es varen dur a terme les primàries per triar la llista a Cort i, fruit d'aquesta feina de base, varen ser moltes les persones independents que es presentaren a les primàries "per format part d'un projecte amb un objectiu comú: Estimar Palma". En aquest sentit, Polonio ha explicat que "MÉS per Palma-Estimam Palma és una opció plural i diversa, on una de cada tres persones que es presenta a les llistes no és militant del partit". "Una victòria que demostra que MÉS per Palma és més que un partit polític: és un moviment ciutadà que recorda a altres candidatures vinculades amb les ciutats del canvi com Ahora Madird, Barcelona en Comú, Zaragoza en Común o Compostela Aberta", ha continuat Polonio.

"Actualment MÉS per Palma representa també a una suma de persones independents, i també una suma de partits, ja que també hi formen part Esquerra Republicana, Alternativa Republicana i el Partit Socialista de Libre Federación, del qual en form part", ha afegit Polonio. "Un moviment ciutadà que vol que Antoni Noguera torni a ser el batle de Palma". Per la seva banda, l'actual batle de la capital mallorquina i candidat a la batlia per MÉS per Palma ha explicat que el pròxim 26 de maig a tots els col·legis electorals, "la papereta de MÉS posarà MÉS per Palma-Estimam Palma, aglutinant el màxim de persones per construir la Palma dels pròxims 20 anys".

stats