Política 08/11/2018

MÉS per Palma celebra l’acte de presentació dels candidats a les primàries al centre Flassaders

S’han presentat un total de 33 candidatures a la llista, on hi ha 7 independents que provenen dels moviments socials

Ara Balears
1 min
Acte de presentació de les candidatures per conformar la llista de MÉS per Palma. / @MESperPalma

PalmaEls candidats a les eleccions primàries de MÉS per Palma han presentat les seves candidatures per formar part de la llista que es presentarà per aconseguir la batlia el maig de 2019. A l'acte, duit a terme al centre Flassaders aquest dijous horabaixa, hi han participat els 33 candidats a les primàries per formar part de la llista que presentarà MÉS per Palma per revalidar la batlia.

Antoni Noguera, actual batle de Palma i únic candidat a cap de llista, ha iniciat l'acte, en què els candidats s'han pogut donar a conèixer. De les candidatures presentades 19 són homes; 14, dones, i del total, 7 són persones independents que provenen dels moviments socials.

Noguera ha agraït la implicació de tots els candidats per treballar per un objectiu comú: "Continuar amb el canvi que ja hem iniciat, transformar Palma en una ciutat moderna, europea, justa i verda".

La presentació s'ha basat en un format que dona l’oportunitat tant als participants en l’acte a conèixer tots els candidats com a aquests a poder explicar les seves motivacions a tots els assistents.

stats